Victoria cea nulă a lui Klaus Iohannis

nuland

Fericiți că și-au luat țara înapoi, românii gânguresc fericiți în brațele harnice și pricepute ale nou-nouțului lor prim-ministru.

Aceasta pentru că Victor Ponta, fostul candidat în campania electorală, este o altă persoană decât Victor Ponta, actualul prim-ministru al României. Este un partener rezonabil, echilibrat și de nădejde al coabitării cu poporul român și mai ales cu noul său președinte.

Dacă vajnica luptă electorală a fost mai degrabă un bal mascat pentru retragerea lui Băsescu, continuarea petrecerii este asigurată de spectacolul disciplinei nemțești care se asigură că nu se schimbă nimica.

La întâlnirea de joi de la Bruxelles, Klaus Iohannis a ținut să remarce că are o poziție identică cu cea a lui Junker în toate subiectele discutate – pentru a recunoaște în fraza următoare că nu este un membru respectat și acceptat în nucleul UE.

Urmărind ascultători explicațiile diverșilor reprezentanți ai autorităților publice, românii continuă să aprofundeze teoretic modalitățile de exploatare a țării lor, să contemple sumele exorbitante după standarde europene pentru servicii sub orice critică și să dea în continuare credit preocupărilor aleșilor de a-și face frauda cât se poate de constituțională.

Secretul pe care toată lumea se face că nu îl cunoaște este că fierul, ponta și oțelul reprezintă rânduiala națională a echivalării bacalaureatului cu o probă zdravănă de plagiat.

Din promisiunile de campanie ale lui Iohannis s-a ales deja praful din ochi: dezideratul nobil al europenizării complete a unei țări europene.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s