Jak D.C. live Bucuresti 8 & 9 Jun

jak dc la jazzbookjak dc - jcc

Jak D.C. este un grup format de Eddie Neumann la începutul lui 2013 pentru a prezenta publicului ultimele sale cântece. Inițialele D. C. provin de la sintagma ‘direcția comercială’, dar fac binențeles aluzie la denumirea capitalei SUA. Jak este al doilea prenume al artistului și acesta s-a decis să îl folosească după decembrie 2012 când, spune el, marile schimbări planetare nu au întârziat să se evidențieze. Așadar, cei care îl cunosc pe saxofonistul Eddie Neumann, publicat de la finele anilor ’90 cu grupurile Blazzaj, Jazz Unit si Orient Express si cu lucrările proprii de avangardă electroacustică, aflați că își spune mai nou Jak Neumann și că are muzica nouă pentru voi.

Alături de Jak, pe scenă se află actrițele Kate Pascal si Alice Monica Marinescu, supranumite ‘Les Gazelles’, echipă care a produs piese precum ‘Sub Pamânt’ si ‘Post Scriptum’.

Albumul pe care îl promovează se numește ‘Blazzaj 3’ și aniversează 10 ani de la lansarea albumului ‘Macadam’ și de la plecarea din Timișoara și din grupul omonim a lui Jak. Autoprodus si autopublicat, materialul conține alături de colaborări cu Berti Barbera, Adrian Voichițescu, Cristina Pădurariu, Luiza Zan, Luchi Bancescu, Adrian Fundescu si Sensor si duetul Jak Neumann – Kate Pascal initulat „Place”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s